Praktický workshop týkající se vhodné stravy, kterou je potřeba správně pečovat o svou imunitu a střevní mikrobiom. Z průzkumů vyplývá, že polovina lidí nejí zdravě. A přitom to, co jíme, významně ovlivňuje naši psychickou a fyzickou kondici, naši energii a imunitní systém. Víte, že strava ovlivňuje naše myšlenky, rozhodování, chování a emoce až z 80 %? Střeva a mikrobiom v nich má zásadní vliv na vstřebávání živin a tím je klíčový pro naše zdraví. Dodává nám energii, chrání nás před nemocemi a alergiemi. Nejaktuálnější výzkumy ukazují, že také výrazně ovlivňuje naše psychické funkce a citovou stabilitu. Náš mikrobiom totiž komunikuje s centrální nervovou soustavou a podílí se na správném vyhodnocování podnětů naším mozkem. Střevní bakterie tak ovlivňují naši náladu, jednání a paměť.
Lektor: KAROLINA RISSER
Kdy: čtvrtek 27. února 18.00–20.00
Kde: Obecní dům ve Vysočanech, Jandova 4, Praha 9 (registrace ve 2. patře – kancelář kurzů)
Cena: 430 Kč (cena včetně ochutnávky)
Bezbariérový přístup.
Rezervace míst: kurzy@divadlogong.cz, 777 853 883, 735 536 433, elektronická přihláška.